Маловідомі лайфхаки для мікрохвильової печі

22.09.2021

Мікрохвильовка в сучасному світі просто незамінна. З її допомогою можна швидко розігріти їжу, а також приготувати різні страви. Але їй можна знайти й інше застосування.

Отримати більше соку з цитрусових. Якщо розігріти апельсини або лимони протягом 20 секунд, то їх легше вичавлювати. До того ж з розігрітих цитрусових виходить більше соку.

Дезінфекція посудних губок. Не варто викидати губку, якщо вона стала погано пахнути. Можна її помити розчином солоної води і столового оцту, після чого поставити в мікрохвильовку на хвилину.

Швидкий обід. У мікрохвильовці можна за 10 хвилин приготувати смачний обід. У ній можна приготувати страву, яке вимагає варіння. Важливо періодично помішувати їжу, щоб вона рівномірно прогрівалась.

Дезінфекція обробних дощок. Потрібно ретельно промити пластикову дошку, після чого натерти її лимоном і помістити в піч на хвилину.

Швидко приготувати картоплю. У мікрохвильовці можна приготувати картоплю з золотою скоринкою за 4 хвилини. Кілька картоплин для цього нанизують на шпажку і відправляють в піч на дві хвилини. Через дві хвилини потрібно перевернути картоплю.

Врятувати зацукрований мед. Для цього мед викладають в ємність, яку поміщають в мікрохвильовку на 30-60 секунд.

Готувати дріжджове тісто. Дріжджове тісто доходить в кімнатній температурі за годину. У мікрохвильовці ж достатньо 15 хвилин. Закриту ємність з тістом ставлять в центр мікрохвильовки, а ззаду чашку з водою. Піч включається на 3 хвилини, після чого почекати 3 хвилини і вже включити піч на 6 хвилин.

Підігріти косметичні засоби. Відмінно вона підходить для того, щоб розігріти віск для депіляції. Так само можна підігріти і іншу косметику, наприклад, маску для обличчя або волосся.

Приготування горішків або сухариків. Можна приготувати їх в духовці, але це займе багато часу. У мікрохвильовці їх приготування займе не більше трьох хвилин.

Готування овочів. У мікрохвильовці овочі готуватися набагато швидше, ніж при варінні. Досить 3-4 хвилин, щоб приготувати практично будь-які овочі.

Рекомендовані товари
Акції
Відгуки Детальніше...
Це просто чудовий і незамінний інструмент для моїх напоїв. Його потужність та ефективність вражають мене кожного разу, коли я використовую його. Завдяки його високоякісній конструкції, він працює наді
Олександр
20.06.2037
Як задоволений покупець, я бажаю поділитися своїми враженнями про планшетний ПК Lenovo Tab M9 TB-310FU 4/164GB 4G Arctic Grey + Case&Film (ZAC50036UA). Цей продукт перевершив усі мої очікування! По
Владислав
20.06.2030
Ноутбук Acer Aspire 3 A315-24P-R2VU (NX.KDEEU.019) Silver - просто вражає мене своїми можливостями і елегантним дизайном. Я дуже задоволений своїм вибором. Один з найбільших переваг цього ноутбука
Юрій
28.07.2023
Я зовсім недавно придбав цю плитку і дуже задоволений своїм вибором. Плита прекрасно працює і надійна в експлуатації. Вона швидко нагрівається і легко регулюється. Також ціную високу якість матеріалів
Дмитро
25.07.2023
Я був задоволений покупкою ваг Vivax KS-502B. Ваги зручні в користуванні і мають достатньо великий дисплей, що дозволяє легко читати показники. Вони також працюють достатньо точно і надійно. Не маю по
Тарас
23.07.2023
Я просто в захваті від Ультразвукової зубної щітки Medica+ Probrush 9.0 (Ultasonic) White (MD-102974)! Вона не тільки перевершила всі мої очікування, але й надала мені незабутні враження від щоденного
Іванна
25.07.2023
showmore-icon
icon_email icon_teleg icon_viber icon_callback