Кращі бездротові миші. Топ-5

06.10.2021

Миша є невід'ємним аксесуаром комп'ютера і ноутбука, може підключатися до планшета і смарт-телевізора. Зі зрозумілих причин сьогодні стрімко набирають популярність бездротові вироби, працювати з якими набагато зручніше, ніж з класичними дротяними. Розглянемо найбільш популярні мишки, які мають оптимальне співвідношення якості і вартості.

Ця миша має вельми стриманий, але стильний дизайн, позбавлена ​​ексцентричних кольорів, але включає всі необхідні ігрові клавіші. Висота підйому понад 2 мм дозволяє переносити Razer Basilisk X Hyper Speed ​​над робочою поверхнею без порушення позиціонування, що робить мишу прекрасним інструментом геймера.

Батарейка розміщена в відсіку з магнітною кришкою, тут же можна побачити нішу для розміщення донгла. Автономність пристрою вражає - 290 годин при стандартній роботі і 400 - при Bluetooth-з'єднанні. До переваг Razer Basilisk можна зарахувати ергономічність, стриманість «зовнішності», автономність, високу якість сенсора. Серед недоліків миші виділяють невеликий радіус донгла, всього 4 кнопки (дві основні і дві бічні).

Чисто геймерський маніпулятор A4 Tech Bloody Skull цілком може замінити і звичайну офісну мишу. Пристрій має грановану форму, яка надає мишці футуристичний вигляд. Сенсор A4 Tech Bloody Skull відверто радує своєю чутливістю - 4000 dpi.

Живиться девайс через microUSB, накопичуючи заряд в акумуляторі малої місткості. Зв'язок здійснюється через радіомодуль, який має шнур подовжувач. Миша приємно здивує великою кількістю макросів, красивім підсвічуванням по периметру. Плюсами можна назвати доступну ціну при відмінній якості, швидка зміна пресетів, велика кількість навігаційних маніпуляторів і макросів. Недолік всього один - мала ємність акумулятора.

Геймерський прилад високого класу Logitech G903 Lightspeed має високу вартість, але при цьому - найкращий в сьогоднішньому огляді сенсор з рекордною чутливістю в 12000 dpi! Ця миша пропонує продуману ергономіку і симетрію, унікальний кабель для зарядки з системою протидії перекосів (постійна «хвороба» гаджетів з зарядкою microUSB), чудовий обхват і багато іншого!

Шнур зарядки Logitech G903 Lightspeed легко перетворюється в подовжувач донгла, що обов'язково оцінять геймери, у яких «системник» захований далеко під стіл. Дане програмне забезпечення дозволяє налаштовувати висоту підйому пристрою від столу. При підключенні до ПК або ноутбука через шнур живлення миша автоматично відключається від донгла і зберігає всі настройки, так що переривати роботу через розряджений акумулятор необов'язково!

Безперечними перевагами Logitech G903 називають можливість однаково зручного використання як правою, так і лівою рукою, неперевершений лазерний сенсор, красивий дизайн. Серед недоліків явно виділяється висока ціна миші.

Це пристрій виділяється шкіряними накладками (що нетипово для цих пристроїв), підтримкою швидкої зарядки, причому через дистанційні зарядні пристрої. Звичайним кабелем заряджати Hyper X Pulsefire Dart також можна, через нього ж проводиться налаштування ПЗ і його оновлення.

Підсвітка пристрою яскрава і дуже красива, кожен макрос виділений своїм відтінком, але тут є один нюанс. Одна зарядка дозволить користуватися мишею з включеним підсвічуванням всього 50 годин, а без неї - 90, що для сучасних девайсів цього типу досить мало. Кнопок у Hyper X Pulsefire Dart стандартна кількість - DPI, пара маніпуляторів «назад-вперед» і ряд навідних.

До переваг виробу можна віднести зручний хват, якісний, відкалібрований на точність сенсор, можливість швидкої бездротової зарядки. Серед мінусів - слабкий акумулятор і відсутність додаткових кнопок.

Xiaomi Mi Gaming Mouse (Скоро в продажу!)

Так, комп'ютерні миші цією компанією також випускаються. Миша Xiaomi Mi Gaming Mouse може працювати через бездротовий донгл або зі шнуром, через який буде здійснюватися зарядка акумулятора. Цей донгл в даному гаджеті відшукати непросто - творці сховали його під верхньою панеллю, утримуваної магнітами, що рідкість навіть для дорогих брендів!

Дизайн миші Xiaomi Mi Gaming Mouse суворий, до класичного набору кнопок додані три бокових маніпулятора, функції яких можна налаштовувати додатково. Виробник Xiaomi передбачив можливість програмного налаштування не тільки маніпуляторів, але і підсвічування, чутливості сенсора. На жаль, акумулятор ємністю всього в 1500 мА / год дозволяє безперервно використовувати мишу лише протягом 20 годин, до того ж цей час можна збільшити за рахунок відключення підсвічування - вона не вимикається. Зате гаджет працює якісно і має саму доступну ціну в сьогоднішньому огляді.

Серед достоїнств миші Xiaomi називають якісний сенсор, відсутність зайвої ігровий помпезності в зовнішньому вигляді, можливість програмування кнопок і макросів, підсвічування, а також низьку вартість девайса. До недоліків мишки, як ви вже здогадалися, зараховують слабкий акумулятор і відсутність української та російської мови в ПЗ.

Всі представлені в огляді миші перевірені десятками тисяч користувачів, а заплачені за них гроші точно будуть виправдані довгими годинами використання цих гаджетів! Всі описані пристрої Ви можете знайти в нашому інтернет-магазині.

Рекомендовані товари
Акції
Відгуки Детальніше...
Це просто чудовий і незамінний інструмент для моїх напоїв. Його потужність та ефективність вражають мене кожного разу, коли я використовую його. Завдяки його високоякісній конструкції, він працює наді
Олександр
20.06.2037
Як задоволений покупець, я бажаю поділитися своїми враженнями про планшетний ПК Lenovo Tab M9 TB-310FU 4/164GB 4G Arctic Grey + Case&Film (ZAC50036UA). Цей продукт перевершив усі мої очікування! По
Владислав
20.06.2030
Ноутбук Acer Aspire 3 A315-24P-R2VU (NX.KDEEU.019) Silver - просто вражає мене своїми можливостями і елегантним дизайном. Я дуже задоволений своїм вибором. Один з найбільших переваг цього ноутбука
Юрій
28.07.2023
Я зовсім недавно придбав цю плитку і дуже задоволений своїм вибором. Плита прекрасно працює і надійна в експлуатації. Вона швидко нагрівається і легко регулюється. Також ціную високу якість матеріалів
Дмитро
25.07.2023
Я був задоволений покупкою ваг Vivax KS-502B. Ваги зручні в користуванні і мають достатньо великий дисплей, що дозволяє легко читати показники. Вони також працюють достатньо точно і надійно. Не маю по
Тарас
23.07.2023
Я просто в захваті від Ультразвукової зубної щітки Medica+ Probrush 9.0 (Ultasonic) White (MD-102974)! Вона не тільки перевершила всі мої очікування, але й надала мені незабутні враження від щоденного
Іванна
25.07.2023
showmore-icon
icon_email icon_teleg icon_viber icon_callback