Вбудовувані кухонні електричні плити і незалежні духовки

12.10.2021

Вбудовувані варильні поверхні і компактні духовки мають незаперечні переваги. Вони універсальні в застосуванні, оснащені необхідними для приготування їжі пристосуваннями, економічні і прості в експлуатації. Дизайн, стандартні параметри і конструктивні особливості дозволяють техніці гармонійно вписуватися в інтер'єр кухонного простору. Крім того, плити і духовки невибагливі в обслуговуванні: досить протирати робочі поверхні в міру забруднення з застосуванням звичайного миючого засобу.

Функціональність електричної духовки

На кухні духовка грає не останню роль. Її наявність дозволяє готувати всілякі кулінарні шедеври: здобну випічку, пироги, м'ясні та овочеві запіканки, сирні і яєчні блюда. Їжа, приготована в духовці, відрізняється особливим ароматом і смаком, крім, того, продукти зберігають харчову цінність.

На відміну від газових моделей, типова електрична духовка наділена збільшеним набором функцій. Серед технічних особливостей можна виділити наступні параметри:

  • Кілька температурних режимів (в деяких моделях до 12)
  • Наявність діагонально розташованого вертіла, електрогриль і турбогриль
  • Каталітична система очистки
  • Електронне керування
  • Кнопки з підсвічуванням, поворотні або сенсорного типу
  • Світловий індикатор роботи

Стандартні габарити дозволяють органічно вписати електричну духову шафу в кухонний інтер'єр. Обсяг робочого простору устаткування становить від 25 л (малогабаритні моделі) до 60 л (великі духовки).

Вбудовувані кухонні духовки відрізняються великою різноманітністю стилістичних рішень. Споживач має можливість вибрати для свого будинку духовку, виготовлену в різних колірних варіантах: слонова кістка, антрацит, алюміній, дзеркальне скло, а також традиційний білий і чорний. Кожна модель являє собою чудове поєднання функціональності, естетичної привабливості і високих експлуатаційних характеристик.

Технічні параметри електричних плит

Стандартна електрична вбудована плита, в залежності від бренду і модельного ряду, оснащена наступними опціями:

  • Електричний регулюємий по висоті гриль
  • Електровертел
  • Решітка для смаження м'яса, риби та інших продуктів
  • Знімні дверцята з подвійним склінням (зовнішнє скло не нагрівається в процесі приготування їжі)
  • Панель з кераміки із захистом конфорок від перегріву

Духова шафа має вбудоване освітлення, а також верхній, нижній і кільцевий нагрівач. Зсередини короб покритий емаллю, легко очищається від забруднень. Для збору жиру, що утворюється під час смаження м'яса, передбачений піддон. У комплектацію також входить світловий індикатор.

Кілька режимів нагріву дозволяють використовувати духовку для приготування різних кулінарних страв і розморожування заморожених продуктів. Конвекційний вентилятор, розташований на задній панелі духової шафи, забезпечує безперервну циркуляцію тепла і повітря.

Переваги керамічних моделей

Незалежна вбудована плита, виготовлена ​​з кераміки, стійка до високих температур і механічних пошкоджень. Поверхня варильної панелі не дряпається, крім того, легко очищається від забруднень. Виробники побутової техніки пропонують різноманітні стильові рішення: комплекти предсний в стилі «фьюжн», «тренд», «Сільвер», в різній колірній гаммі. Завдяки вишуканому дизайну, обладнання чудово вписується в будь-який інтер'єр і відмінно доповнює собою кухонний простір.

Вбудована плита може бути виконана не тільки з кераміки, а й зі склокераміки з елементами з нержавіючої сталі або з вогнетривкого скла. Залежно від моделі, управління може бути механічним або сенсорним.

Рекомендовані товари
Акції
Відгуки Детальніше...
Це просто чудовий і незамінний інструмент для моїх напоїв. Його потужність та ефективність вражають мене кожного разу, коли я використовую його. Завдяки його високоякісній конструкції, він працює наді
Олександр
20.06.2037
Як задоволений покупець, я бажаю поділитися своїми враженнями про планшетний ПК Lenovo Tab M9 TB-310FU 4/164GB 4G Arctic Grey + Case&Film (ZAC50036UA). Цей продукт перевершив усі мої очікування! По
Владислав
20.06.2030
Ноутбук Acer Aspire 3 A315-24P-R2VU (NX.KDEEU.019) Silver - просто вражає мене своїми можливостями і елегантним дизайном. Я дуже задоволений своїм вибором. Один з найбільших переваг цього ноутбука
Юрій
28.07.2023
Я зовсім недавно придбав цю плитку і дуже задоволений своїм вибором. Плита прекрасно працює і надійна в експлуатації. Вона швидко нагрівається і легко регулюється. Також ціную високу якість матеріалів
Дмитро
25.07.2023
Я був задоволений покупкою ваг Vivax KS-502B. Ваги зручні в користуванні і мають достатньо великий дисплей, що дозволяє легко читати показники. Вони також працюють достатньо точно і надійно. Не маю по
Тарас
23.07.2023
Я просто в захваті від Ультразвукової зубної щітки Medica+ Probrush 9.0 (Ultasonic) White (MD-102974)! Вона не тільки перевершила всі мої очікування, але й надала мені незабутні враження від щоденного
Іванна
25.07.2023
showmore-icon
icon_email icon_teleg icon_viber icon_callback