Який блендер вибрати

10.10.2021

Ви любите супи, коктейлі, спреди або домашнє морозиво? Їх буде легше приготувати за допомогою чашкового блендера.

Чашковий блендер - одне з найбільш корисних пристосувань на кухні. Полегшує приготування супів, паст, коктейлів і кремів. Які з них доступні на ринку і який вибрати?

Ручний блендер

Чашковий блендер зможе швидше змішувати продукти. Він також дуже зручний у використанні, тому що для цього потрібно всього лише покласти інгредієнти в чашку і натиснути кнопку старту. Однак це не дозволить вам змішати суп в каструлі або коктейль в улюбленому посуді. Для цього знадобиться ручний блендер, яким доведеться керувати самостійно, щоб отримати бажаний ефект від змішування продуктів. У сучасних моделях також є можливість налаштування швидкості змішування, що зручно при приготуванні різних напоїв і страв.

Сила глечикового блендера

Чим вище потужність блендера, тим швидше і краще він буде змішувати продукти, і тим довше зможе працювати без ризику перегріву пристрою. Висока потужність корисна, наприклад, для змішування твердих овочів, що вимагають хорошого устаткування.

Кількість ножів, встановлених в чашково блендері, впливає на швидкість перемішування продуктів і ступінь їх подрібнення.

Програми контролю швидкості автоматичного блендера - в хорошому блендері їх буде кілька, наприклад, для приготування коктейлю, супу або пасти. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати відповідну програму і натиснути кнопку, щоб почати роботу. У дешевших моделей зазвичай менше режимів роботи і ручне регулювання швидкості.

Перед покупкою також варто перевірити матеріал, з якого зроблений блендер, а також його чашку і леза. Варто робити ставку на якісну техніку, вона прослужить довше і буде краще виглядати на кухонній стійці. Чашка кухонного блендера - дуже важливий елемент. Скло дозволить змішувати теплі напої, наприклад супи. З іншого боку, кухонний блендер з пластиковим контейнером безумовно буде більш стійким до пошкоджень і краще, якщо в ньому змішати холодні і злегка теплі продукти. Також варто звернути увагу на місткість чашки, 2-3 літри стануть хорошим вибором для сім'ї.

Чашковий блендер - це пристрій, який необхідно чистити після кожного використання. Тому важливо, щоб його компоненти можна було мити в посудомийній машині.

Настільний блендер - багато функцій

Кожен чашковий блендер дозволяє змішувати різні продукти, щоб надати їм однорідну консистенцію. Якщо ви багато готуєте, має сенс придбати обладнання, яке виконує ще декілька функцій. У повсякденному використанні, наприклад, режим подрібнення льоду або імпульсний режим, завдяки якому можна ретельно перемішати всі продукти. Також варто вибрати блендери зі скляними глечиками, в яких можна готувати дуже гарячі страви, наприклад, супи. Є також моделі з пляшкою для води і високошвидкісні, які працюють на набагато більш високих швидкостях, ніж стандартні. Вони корисні для створення однорідних і густих смузі з фруктів і овочів, а також для змішування злаків і горіхів. Наприклад, високошвидкісні блендери роблять з вівсяних пластівців борошно.

Чашковий блендер з пляшкою для води - це пристрій, до якого замість чашки прикріплена спеціальна пляшка. Ідеальне рішення для приготування коктейлів і смузі, які ви хочете взяти з собою на роботу або в школу. Однак чашковий блендер з пляшкою для води зазвичай має менше функцій, тому він не буде хорошим вибором для приготування супів або паст.

Рекомендовані товари
Акції
Відгуки Детальніше...
Це просто чудовий і незамінний інструмент для моїх напоїв. Його потужність та ефективність вражають мене кожного разу, коли я використовую його. Завдяки його високоякісній конструкції, він працює наді
Олександр
20.06.2037
Як задоволений покупець, я бажаю поділитися своїми враженнями про планшетний ПК Lenovo Tab M9 TB-310FU 4/164GB 4G Arctic Grey + Case&Film (ZAC50036UA). Цей продукт перевершив усі мої очікування! По
Владислав
20.06.2030
Ноутбук Acer Aspire 3 A315-24P-R2VU (NX.KDEEU.019) Silver - просто вражає мене своїми можливостями і елегантним дизайном. Я дуже задоволений своїм вибором. Один з найбільших переваг цього ноутбука
Юрій
28.07.2023
Я зовсім недавно придбав цю плитку і дуже задоволений своїм вибором. Плита прекрасно працює і надійна в експлуатації. Вона швидко нагрівається і легко регулюється. Також ціную високу якість матеріалів
Дмитро
25.07.2023
Я був задоволений покупкою ваг Vivax KS-502B. Ваги зручні в користуванні і мають достатньо великий дисплей, що дозволяє легко читати показники. Вони також працюють достатньо точно і надійно. Не маю по
Тарас
23.07.2023
Я просто в захваті від Ультразвукової зубної щітки Medica+ Probrush 9.0 (Ultasonic) White (MD-102974)! Вона не тільки перевершила всі мої очікування, але й надала мені незабутні враження від щоденного
Іванна
25.07.2023
showmore-icon
icon_email icon_teleg icon_viber icon_callback